Klachten

Het werk in een organisatie als De Haven is mensenwerk, dus er kan wel eens iets niet goed gaan.  Onze organisatie kent een klachtenregeling (te vinden onder Brochures). 
Als u klachten heeft over onze organisatie en/of onze medewerkers, dan willen wij dat graag van u horen, zodat we samen aan een oplossing kunnen werken. Mochten we er niet uitkomen, dan kunt u zich laten ondersteunen door de onafhankelijke klachtenfunctionaris, mevrouw Riek Koelewijn; haar gegevens treft u in de klachtenregeling. 
Ook kunt u terecht bij de Cliëntvertrouwenspersoon (foto). 
Zij stelt zich hieronder aan u voor : 

Ik ben Janny Mewe en woon 25 jaar in dit dorp met veel plezier en ik voel mij hier thuis. Mij werd gevraagd om cliëntenvertrouwenspersoon te worden. Per 1 januari 2017 heb ik deze taak op mij genomen.
Ik wil er voor u zijn als een luisterend oor, wanneer er klachten of problemen zijn waar u met de verzorging en de begeleiding niet uit komt. Samen met u wil ik een weg zoeken die tot een oplossing leidt. En eventueel helpen met verdere stappen. Ik hoop zo weinig mogelijk van u te horen, dan is namelijk iedereen tevreden

Mijn gegevens zijn:

 J. Mewe –Breeman
 Beethovenlaan 81
 3752 WC Bunschoten
 Tel: 033 -2981221
 Email: jmewebreeman@icloud.com

 De Haven
Zorg- en wooncentrum


Bezoek- en postadres:
Op de Ree 161
3752 GM Bunschoten


Telefoon: 033 - 298 22 44
Fax: 033 - 298 32 48
E-mail: receptie@dehaven.nuCopyright 2015 - De Haven Zorg- en wooncentrum