Klachten

Het werk in een organisatie als De Haven is mensenwerk, dus er kan wel eens iets niet goed gaan.  Onze organisatie kent een klachtenregeling (klik hier voor de brochure). 
Als u klachten heeft over onze organisatie en/of onze medewerkers, dan willen wij dat graag van u horen, zodat we samen aan een oplossing kunnen werken. Mochten we er niet uitkomen, dan kunt u zich laten ondersteunen door de onafhankelijke klachtenfunctionaris, mevrouw Gerry ter Haar; haar gegevens treft u in de klachtenregeling. 

Ook kunt u terecht bij de Cliëntvertrouwenspersoon (foto). 
Zij stelt zich hieronder aan u voor : 

Ik ben Janny Mewe en woon 25 jaar in dit dorp met veel plezier en ik voel mij hier thuis. Mij werd gevraagd om cliëntenvertrouwenspersoon te worden. Per 1 januari 2017 heb ik deze taak op mij genomen.
Ik wil er voor u zijn als een luisterend oor, wanneer er klachten of problemen zijn waar u met de verzorging en de begeleiding niet uit komt. Samen met u wil ik een weg zoeken die tot een oplossing leidt. En eventueel helpen met verdere stappen. Ik hoop zo weinig mogelijk van u te horen, dan is namelijk iedereen tevreden

Mijn gegevens zijn:

 J. Mewe –Breeman
 Beethovenlaan 81
 3752 WC Bunschoten
 Tel: 033 -2981221
 Email: jmewebreeman@icloud.com

 De Haven
Zorg- en wooncentrum


Bezoek- en postadres:
Op de Ree 161
3752 GM Bunschoten


Telefoon: 033 - 298 22 44
Fax: 033 - 298 32 48
E-mail: receptie@dehaven.nuCopyright 2015 - De Haven Zorg- en wooncentrum